Markisecenter

markilux-logo

Pergolaer

Hos Markilux Markisecenter er vi eksperter inden for terrasseoverdækninger med markiser, der er specielt designet til dette formål: Pergolaer, tagmarkiser og solsejl, som anvendes som overdækning. Der findes utallige løsninger, og det intelligente ved disse overdækninger er, at de nemt kan rulles ud, når behovet opstår, og ellers forbliver de beskyttet inde i en kassette. Dette betyder, at de ikke skaber et mørkt rum om vinteren, men er til stede, når der er brug for dem.

Vores pergolaer er ideelle til dem, der ønsker en markise med ekstremt lang rækkevidde, helt op til 6 meter. Markisen har ingen knækarme, men i stedet sidestyring på begge sider og en enkelt søjle på hver side, der fastgøres til jorden. Pergola 210 kan individuelt sænkes i siderne. Sammen med fastgørelsen i fronten gør dette markisen ekstremt stabil i blæsende vejr og mere modstandsdygtig over for vand med den rette hældning. Der er mindre krav til montering på mur eller stern, da trykket fjernes fra kassetten, da der ikke er nogen arme til stede.

Maksimal bredde: 600 cm, Maksimal rækkevidde: 600 cm – flere kan kobles sammen.

Se vores udvalg af Markilux Pergolaer

Er det en Markilux pergola du skal have ?

Pergola-markiser tilbyder muligheden for at dække store områder og dermed give masser af skygge. Derudover fungerer en pergola med det rette udstyr som beskyttelse mod regn og vind. Takket være den laterale stofstyring uden mellemrum mellem stof og styreskinne, markilux tracfix, samt den stabile konstruktion, kan markilux pergola-modeller bruges op til vindstyrke 6.

Hvis det ikke er muligt at fastgøre stolperne på betonfundamenter, er der en mulighed for at fastgøre pergolaen ved hjælp af stabiliseringskasser. Udover den standard version er stabiliseringskasserne også tilgængelige som en bænk eller som en blomsterpotte.

Vi er utroligt stolte af vores omfattende sortiment inden for denne type markiser, og vi skræddersyer løsninger, der passer præcist til jeres ønsker og behov. Vi har haft frugtbare samarbejder med både virksomheder og private omkring effektive overdækningssystemer, og vi står også klar til at finde den optimale løsning for jer, når I søger en regntæt markise, der også skærmer mod solens skarpe stråler på de varme sommerdage.

Mulighederne er mangfoldige, når det kommer til design og modeller. Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Lad os hjælpe dig med at vælge præcis den rette markise, der imødekommer dine behov på bedste vis.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.