Markisecenter

Markilux Pergola Markant

Markant fra Markilux er en terrasseoverdækning, der let kan åbnes eller lukkes i toppen ved hjælp af en vandret markise, der er placeret øverst i den fantastiske struktur. Tagrender er indlejret i tværgående bjælker, hvilket leder vand fra dugen og ud i en af de fire ben. Markant kan udstyres med belysning, varme og siderne kan lukkes med markiser, hvilket skaber et helt lukket rum. Siderne kan laves med markisedug, og der kan også tilføjes paneler, såsom vinduer. Med andre ord, det er en komplet overdækning og et lukket rum, lavet af tekstiler.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Fritstående markise

En fritstående markise, som Markant, kan have dimensioner på op til seks gange seks meter, hvilket gør den unik til større områder og kan tilpasses efter dine specifikke behov. Markisedugen er integreret i rammen øverst på Markant ved hjælp af et system kaldet tracfix, der minder om en lynlås. Dette system løber i rammen og sikrer en solid, stram og elegant markisedug. Uanset om Markilux Markant står alene eller er en del af en eksisterende bygning, vil den gøre et stort indtryk i enhver situation.

Perfekt til spektakulære rum og haver

Markilux Markant er uden tvivl en af markedets bedste fritstående markiser af høj kvalitet – og det er let at se hvorfor. Markisen giver beskyttelse mod intens sol og regnvejr. Hvis man ønsker, at solen skal skinne ind i Markant, kan man blot åbne markisens top. Markant er enestående til at skabe en fantastisk atmosfære, uanset hvilket vejr der er. Den er den perfekte fritstående markise, der komplementerer ethvert åbent område.

Innovative komponenter

Terrasseoverdækning med tracfix-funktion

Tracfix-systemet sikrer, at den smukke markisedug bevæger sig elegant og ubesværet gennem tagrammen på Markant. Dette system giver en generelt mere ren og poleret udseende til dugen og forbedrer vindstabiliteten, da dugen bevæger sig inde i rammen som et lynlås-system og dermed ikke efterlader nogen lufthuller mellem rammen og dugen.

Skab den rette stemning med LED-belysning

Markant er perfekt til at skabe en behagelig atmosfære med sine mange muligheder. Du kan få monteret LED-lysstrimler eller LED-spotlys i din Markant og mærk, hvordan det løfter stemningen i dit udendørsområde til nye højder. Belysningen giver dig og dine gæster mulighed for at nyde udendørsområdet længere ind i aftenen, og samtidig kan du justere lysstyrken ved hjælp af fjernbetjeningens dæmperfunktion.

Privatliv og læ, når du har behov for det

I din Markant kan du vælge at få monteret lodrette rullegardiner/screens på siderne. Disse giver dig mulighed for at rulle dem ned, når du ønsker at beskytte dig mod vinden eller blot holde nysgerrige blikke ude. Du kan også tilføje paneler og sideafskærmningsløsninger, som let kan trækkes til og fra efter behov.

Farver skaber atmosfære

Det er markiserne, der løber øverst, der giver Markant sin bløde og behagelige farvestemning, når du sidder under den. Du kan vælge mellem flere hundrede forskellige farver, så du kan skabe præcis den stemning, du ønsker i din Markant. Derudover kan du også vælge mellem de 7 standard stelfarver, der passer til dine omgivelser. Hvis du ønsker en specifik RAL-farve til stellet, kan det også laves efter dine ønsker.

Modstandsdygtig over for kraftig vind

Markant er bygget med en solid ramme, der gør den i stand til at modstå kraftig vind helt op til vindmodstandsklasse 3. Dette betyder, at Markant kan bruges i vindhastigheder fra 10,8 til 13,8 meter pr. sekund.

Komfort med automatisering og fjernbetjening

Markilux Markant leveres som standard med en motor, så du kan nyde øget komfort ved blot at læne dig tilbage og styre markisen med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.