Markisecenter

Markilux Pergola Style

Pergolamarkisen til dem, der elsker en kantet form og enkel elegance med megen komfort. Hos pergola style er fokus lagt på det konsekvent kantede design, som giver solafskærmningssystemet en moderne lethed.

Om aftenen præsenterer den puristiske udformning sig i bedste lys. Den perfekt integrerede LED-belysning i kassetten, styreskinnerne – og som noget nyt – i søjlerne og fodafdækningerne. Kan bekvemt styres via appen og sørger for den ønskede, individuelle lysatmosfære på terrassen. Konsekvent, hjertevarmende, cool – både om dagen og om natten: den nye markilux pergola style.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Markilux Tracfix

En af de mange markilux raffinementer:
dugstyringen i siden uden sprække mellem dug og styreskinne. For et smukkere helhedsbillede og bedre vindstabilitet.

Fortryllende atmosfære

Den nye markilux pergola style er allerede om dagen en fryd for øjet. Illumineret forvandles denne pergola til et ægte lysobjekt, understreger det puristiske design og sørger for en fortryllende atmosfære på terrassen. Herved kan ethvert lysscenarie konfigureres nemt og individuelt pr. app. Men pas på! Aftenerne kan så hurtigt blive lidt længere. markilux pergola style: Outdoor Living 24/7.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.