Markisecenter

Markilux Tag­markiser

Elegant udformede tagmarkiser, der omkranser dine vinduer, giver ikke kun et stilfuldt udseende. Fordelene indenfor i dit hjem er tydelige. Markiser holder varmen ude og beskytter dine møbler mod solens blegende stråler. Med tagmarkiser fra Markilux Markisecenter blokerer du for 75-80% af varmen, hvilket markant reducerer temperaturen i dit hjem. Med sol- og vindautomatikken kan du overlade styringen af dine tagmarkiser helt til teknologien. Det er enkelt, praktisk og økonomisk fornuftigt.

Er det en Markilux tag­markise du skal have ?

Markilux 8850-modellen er ideel til huse med valmede tage. Styreskinnerne kan justeres op til 100 cm, hvilket gør det muligt at montere den på valmede tage. Dette betyder, at vi kan give dig en skræddersyet løsning til glastage og udestuer, der kræver særlig solafskærmning på grund af deres arkitektoniske design.

Tagmarkiserne Markilux 7800 og Markilux 8800 tagmarkiserne er kompatible og kan forbindes sammen. Du kan tilslutte op til fem markiser af samme model, hvilket gør det muligt at dække store områder på op til 180 kvadratmeter med solafskærmning.

Du kan betjene din tagmarkise på flere måder. Du kan bruge en fjernbetjening til styring, eller du kan integrere den i dit Smart Home-automatiseringssystem. Der er også mulighed for vejrafhængig styring, hvilket betyder, at markisen er udstyret med sol-, vind- og regnsensorer. Dette gør, at markisen automatisk ruller ud eller ind, afhængigt af ændringer i vejret.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.