Markisecenter

Markilux Sunsilk SNC

Markilux Sunsilk er en type markisedug produceret af Markilux, der anvender en teknologi kaldet Nano Swela Clean. Dette betyder i praksis, at markisedugen er behandlet på nano-niveau, så skidt og snavs ikke hæfter sig til dugen. 

For at lade skidt og snavs selv skylle væk fra markisen, skal den have en minimumshældning på 14 grader. Udover at hjælpe regnen med at rense markisen, kan Sunsilk markisedugen også nemt skylles ren med en vandslange. Det er vigtigt at undgå at bruge en højtryksrenser eller gnubbe kraftigt på dugen, da dette kan fjerne nanobelægningen. 

Sunsilk er lavet af højteknologisk polyester af høj kvalitet, og det føles silkeblødt. Markisedugen tillader sollys at passere gennem fibrene, samtidig med at den giver en UV-beskyttelse på 50+. 

Selvrensende effekt 
Når regndråber rammer Sunsilk dugen, opsamler de snavspartikler og skylles væk fra markisedugen, hvilket bevirker, at snavset fjernes (markisen skal være indstillet med mindst 14 graders hældning). Dette sikrer, at du kan nyde det smukke stof i lang tid fremover. 

Modstandsdygtig over for lys, vejr og falmning 
Ved hjælp af avanceret garnfarvning helt ind til kernen og en kvalitetsfinish udviklet af Markilux, opnås den mest fantastiske farve under markisen, hvor du kan slappe af. 

Certificeret i overensstemmelse med Oeko-Tex standard 100 Markilux markiseduge er garanteret fri for skadelige farvestoffer og kemikalier.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.