Markisecenter

markilux-logo

Underglas­markise

Markiser under glas fra markilux er kendetegnet ved et unikt smukt design og moderne tekniske funktioner. Også når det gælder kvalitet og holdbarhed, er markilux’ underglasmarkiser uovertrufne.

Underglasmarkiser er markiser, der monteres under glastaget på en udestue eller et terrassetag. Den monteres under glasset, fordi det handler mere om blænding og UV-beskyttelse end om varmebeskyttelse. En positiv sideeffekt: Markisestoffet reducerer lyden og holder sig rent længere. Samtidig giver den tekstile atmosfære mere komfort. Beskyttet under glastaget kan vinden næsten ikke skade en underglasmarkise. Derfor er de mere delikate i designet end nogle af modellerne på glas, de er generelt billigere og kan forblive udfoldede i længere tid. Underglasmarkisen kan betjenes elektronisk eller med håndsving. Ekstra LED-linjer og LED-spots skaber også et smukt lys på terrassen om aftenen. Underglasmarkisen er velegnet til åbne terrasseglastage eller også til udestuer, der kan ventileres godt. De, der ønsker ekstra solbeskyttelse for også at afværge solens sidestråler, kan tilføje shadeplus til markisen.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.