Markisecenter

Markilux markisecetner ApS databeskyttelsespolitik

Markilux Markisecenter ApS værner om din personlige integritet. Denne databeskyttelsespolitik forklarer hvordan Moogio ApS indsamler og anvender persondata og personoplysninger. Ved spørgsmål omkring integritets- og databeskyttelse, kontakt os venligst på mail: support@moogio.dk Når du kontaktar os, for eksempel for at købe et produkt eller en tjeneste af os, accepterer du vores databeskeyttelsespolitik og vores behandling af dine personoplysninger. Du godkender også at Markilux Markisecenter ApS anvender elektroniske kommunikationskanaler til at sende dig information. For at kunne tilbyde dig vore tjenester og produkter, behandler vi dine oplysninger, som beskrevet nedenfor. Vi tager hele tiden det størst mulige hensyn for at sikre din integritet.

Indsamling og anvendelse af data

Denne databeskyttelsespolitik dækker data der indsamles online og offline, inklusive personoplysninger der kan opsamles gennem flere kanaler, såsom websites, sociale medier, kontakt pr. Telefon eller mail og på events og messer. Vi kan kombinerer personoplysninger som indsamles på en måde (F. eks. Website) med personoplysninger som er indsamlet via anden kanal (f. eks. Messe eller kundemøde). Information som du giver til os: Du kan direkte eller indirekte kommet til at give os information omkring dig selv eller din virksomhed på flere forskellige måder, såsom hvis du efterspørger et af vore produkter eller tjenester som vi sælger, når du bestiller noget fra vores hjemmeside, anmelder dig til modtagelse af nyhedsbrev, interagerer på vore sociale medier, køber varer eller tjenester, leaser eller modtager tilbud på finansiering, eller når du kontakter os på mail, brev eller telefon. Denne information kan være:
  • Person- og kontaktinformation– navn, fødselsdato, personnummer, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, mobiltelefonnummer, position i virksomheden etc.
  • Betalningsinformation– fakturainformation, bankkontonummer, etc.
Information vi indsamler omkring dig: När du kommer i kontakt med os kan vi indsamle information om (vær opmærksom på at vi ikke alltid nødvendigvis indsamler alt nedenfor nævnte data):
  • Person- og kontaktinformation– navn, fødselsdato, personnummer, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, mobiltelefonnummer, position i virksomheden etc.
  • Information om produkter/tjenester– detaljer angående de produkter eller tjenester du har købt/vist intresse for at købe
  • Finansiel information – eventuelle krediter, gæld eller negativ betalingshistorik
  • Historisk information– tidligere køb, betalnings- og kredithistorik
  • Enhedsinformation– f.eks. IP-adresse, sprogindstillinger, weblæserindstillinger, tidszone, operativsystem, platform og skærmopløsning
  • Geografisk information – din geografiske placering
Informationen du giver os, informationen som vi samler ind om dig, samt information om produkterne/tjenesterne og den finansielle information, er generelt set nødvendig for at indgå et aftaleforhold med os, samtidig med at den øvrige informationen vi samler in generelt set er nødvendig for andre formål, såsom beskrevet nedenfor.

Hvad gør vi med informationen?

Tilhåndeholder, udfører og forbedrer vore tjenester. Alt data anvendes til at tilhåndeholde, udføre og forbedre vore tjenester. Markilux Markisecenter ApS  behandler personoplysninger med følgende formål baseret på følgende lovlige grundlag:
Formål med behandlingen Lovlig grund til behandlingen, “Hvorfor er behandlingen nødvendig”
For att bekræfte din identitet og verificere dine person- og kontaktoplysninger. Udføre vore kontraktuelle aftaler overfor dig
For at opfylde vore forpligtelser overfor både kunder og leverandører, samt for at tilhåndeholde vore kunder og øvrige intressenter med information, produkter og tjenester. Udføre vore kontraktuelle aftaler overfor dig
For at sikre at indhold præsenteres effektivt for dig og din enhed. Udføre vore kontraktuelle aftaler overfor dig
For at udføre risikoanalyse, forhindre bedrageri og risikohåndtering. Følge nedskrevne omfattede lovkrav og andre berettigedes interesser
For at følge omhandlende lovkrav, såsom lov omkring hvidvaskning og bogføringsloven. Følge nedskreven og omfattet lovkrav
 

Hvem kan vi komme ud for at dele informationen med?

Vi kan, for at kunne udføre vore forpligtelser overfor vore kunder og øvrige intressenter, have brug for af overføre data til, eller dele informationen med tredje part såsom leverandører eller underleverandører, autoriserede forhandlere og distributører eller serviceleverandører. Vi bruger alle rimelige og legale, tekniske og organisatoriske metoder for at sikkerstille at oplysningerne håndteres sikkert og med et vist sikkerhedsniveau ved overførsel af data eller deling med tredje parter. Myndigheder. Vi kan komme ud for af dele nødvendig information til berørte myndigheder, hvis dette er pålagt med lov eller du har godkendt at vi gør dette. Hvad vi IKKE kommer til at gøre med oplysningerne.  Virksomheden kommer ikke til at sælge de indsamlede data/information til tredje part.

Hvor behandler vi dine personoplysninger?

Virksomheden behandler datane indenfor EU/EES. Virksomheden bruger alle rimelige og legale, tekniske og organisatoriske metoder for at sikkerstille at dine data håndteres sikkert og på et vist sikkerhedsniveau.

Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

Vi gemmer data så lang tid som det er nødvendigt for at opfylde de formål der ligger til grund for at indsamle datane, eller for at udføre vore forpligtelser og så længe som loven tillader det, særskilt når det gælder revisionskrav.

Dine rettigheder til tilgang, rettelse og sletning

  • Rett il at få adgang til dine data. Du har ret til at bede om en kopi af de oplysninger Moogio ApS har om dig og verificere den information vi har om dig.
  • Ret til rettelser. Du har rett il at ændre fejlagtige og ikke komplette informatiom om dig selv.
  • Rett il at blive slettet (“retten til at blive glemt”). Du har rett il at begære dine oplysninger slettet, i de tilfælde at datane ikke længere er nødvendige for det formål de er indsamlet til. Der kan dog findes legale krav som forhindre os fra umiddelbart at slette dele af dine data. Disse krav kan komme fra bogføringsloven og skattelovgivningen. Vi gør i disse tilfælde det, at vi blokerer den data der er krav om at gemme, for at kunne anvendes til andre formål, end at opfylde disse lovkrav.
Cookies og lignende teknikker Markilux Markisecenter ApS anvender cookies på vores hjemmeside for at leverer en brugervenlig online oplevelse. Kontakt os Virksomheden har organisationsnummer 29932158 og har sit kontor på Vejlevej 364, DK-6000 Kolding. Kontakt os på support@moogio.dk hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandlig af persondata eller omkring vores persondataploitik. —- Databeskyttelsespolitikken opdateredes senest 16 maj 2018.

Markilux Markisecenter Cookiepolitik

På hjemmesiden moogio.dk bruger vi såkaldte cookies til at analysere, hvordan vores hjemmeside bruges med henblik på at optimere og forbedre hjemmesiden. Du vælger selv, om du vil give samtykke til vores brug af cookies og kan til enhver tid ændre brugen af cookies ved at klikke her.

Markilux Markisecenter er ansvarlig for at placere cookies på hjemmesiden og er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data som indsamles af disse. For mere information om vores behandling af dine personoplysninger, se vores privatlivspolitik.
Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lægges på din enhed (computer/mobil/tablet, der har adgang til en internetforbindelse) af den hjemmeside, du besøger – hvis du giver dit samtykke til dette. Cookien kan for eksempel identificere dig som bruger, når du besøger vores hjemmeside og gøre det muligt at huske vigtig information, der gør dit besøg mere behageligt og giver en forbedret brugeroplevelse. Cookies er såkaldte passive filer, der ikke kan sprede farlig software eller virus på din mobile enhed eller computer.

Der er to typer cookies, permanente cookies og session cookies. Hos moogio.dk bruger vi både permanente cookies og session cookies. Permanente cookies gemmes som en fil på computeren i en vis tid, indtil den server, der har placeret dem, eller du som besøgende vælger at slette dem. Session cookies gemmes midlertidigt, når du som besøgende er på hjemmesiden og forsvinder, når du lukker din browser.

Cookies kan også opdeles i førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies placeres af den hjemmeside, du besøger, mens tredjepartscookies placeres af en anden hjemmeside. Hos moogio.dk bruger vi både førstepartscookies og tredjepartscookies.
Sådan undgår du cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan du afvise alle eller visse typer cookies. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke tilbage eller ændre dit samtykke ved at klikke her.

Du kan også blokere cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Så vil din browser automatisk afvise cookies eller informere dig, når en hjemmeside anmoder om at gemme cookies.

Efter dit besøg kan du gennemgå og slette de permanente cookies, der er blevet gemt i din browser. På listen nedenfor vil du se navnet på de cookies Markilux Markisecenter gemmer, så du nemt kan identificere dem.

Her finder du mere information om, hvordan du administrerer cookies i din browser:

Cookies som bruges af tredjeparter

På Markilux Markisecenter kan der være indhold, der er indlejret fra YouTube. YouTube placerer cookies i din browser, når du besøger youtube.com, eller når du klikker på indlejret indhold fra YouTube på vores hjemmeside. Markilux Markisecenter kan ikke kontrollere disse cookies eller de personlige data og oplysninger, der måtte blive indsamlet. Markilux Markisecenter bruger ikke de målrettede marketing tjenester, der tilbydes af YouTube. Som bruger skal du derfor tjekke YouTubes hjemmeside for yderligere information om, hvordan de håndterer cookies, hvilke oplysninger de indsamler, og hvordan du kan slette eventuelle tredjepartscookies.
Cookies som bruges på moogio.dk

Nødvendige cookies behøves for at hjemmesidens grundlæggende funktioner fungerer korrekt, og for at vi kan gemme dit valg af cookies.
cookies_set

Formål: Gemmer den besøgendes valg af cookies.
Udstedt af: mk cookie master
Levetid: 1 år
selected_cookies

Formål: Gemmer den besøgendes valg af cookies.
Udstedt af: mk cookie master
Levetid: 1 år

Markedsføringscookies bruges til at spore besøgende på hjemmesiden. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger og dermed være mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.
_fbp

Formål: Bruges til at forstå, hvordan den besøgende navigerer rundt på hjemmesiden.
Udstedt af: Google Analytics
Levetid: 1 dag

Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med webstedet ved at indsamle og rapportere disse data.
_ga

Formål: Bruges til at forstå, hvordan den besøgende navigerer rundt på hjemmesiden.
Udstedt af: Google Analytics
Levetid: 2 år
_gat

Formål: Bruges til at læse og filtrere anmodninger fra bots. Hvis Google Analytics distribueres via Google Tag Manager, vil denne cookie blive kaldt _dc_gtm_.
Udstedt af: Google Analytics
Levetid: 1 minut
_gid

Formål: Bruges til at forstå, hvordan den besøgende navigerer rundt på hjemmesiden.
Udstedt af: Google Analytics
Levetid: 1 dag

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.