Markisecenter

Markilux Sunvas

Markilux markisedug Sunvas besidder en yderst traditionel karakter, på trods af at den er udfærdiget i 100% polyester. Sunvas er en selvrensende dug med den højeste lysægthed, der er mulig. Dette tyske topkvalitetsstof, ud over sin selvrensende evne i mødet med snavs og regn, tilbyder en UV-beskyttelsesfaktor på 50+. Dugen er præget af sin sømløse svejsning, hvilket giver den et strammere udtryk, ensartethed og et betydeligt renere look. Svejsningens holdbarhed er også markant højere sammenlignet med syede duge. Sunvas fås i et omfattende udvalg af farver og er kendt for sine dæmpede og afdæmpede farvetoner. 

Selvrensende effekt 
Når vanddråber rammer Sunvas dugen, opsamler de snavspartikler og glider af markisedugen, og tager derfor snavset med sig (markisen skal være indstillet med en hældning på mindst 14 grader), så du kan nyde det smukke stof i lang tid fremover. 

Lys- og vejrbestandig samt modstandsdygtig over for falmning 
Det højteknologiske garn, der er farvet helt ind i kernen, i kombination med en førsteklasses finish udviklet af Gardin-nyt, garanterer den mest fantastiske farvenuance under markisen, hvor du kan slappe af. 

Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100 
Markilux markiseduge er certificeret og garanteret fri for skadelige farvestoffer og kemikalier.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.