Markisecenter

markilux-logo

Åbne Markiser

Hvis du vælger en åben markise, vil du få en klassisk model. Med denne type markise er der ingen kassette til at beskytte dugen og armene, når markisen trækkes ind. Derfor er denne markise perfekt til installation på en balkon eller i en taghule, der giver beskyttelse til markisen.

Tilføj din værktøjstip tekst her

Vi vil rigtig gerne snakke med dig

Find os

Stenhusvej 52, 4300 Holbæk
Telefon:59 44 64 64
Email: gardin-nyt@gardin-nyt.dk
Man-fre 10:00 - 18:00, lør: 10:00 - 15:00, søn: lukket

Eller lad os kontakte dig

Få svar på dine spørgsmål?

Har du en terrasse eller overvejer at anlægge en? Så findes der et bredt udvalg af produkter, der kan forvandle din terrasse til et hyggeligt sted. En åben markise kan vise sig at være en klog investering. Vi alle nyder den danske sommer, hvor temperaturen kan være indbydende og varm. Men hvis du ønsker at nyde en lækker måltid ved et udendørs bord på terrassen, kan det være dejligt at have lidt skygge. Dette kan opnås med en åben markise. Hos Gardin-nyt kan du bestille en markise, der hjælper dig med at udnytte din terrasse fuldt ud, uanset om solen skinner eller regnen falder. Med en af vores åbne markiser er du rustet til de overraskelser, som den danske sommer ofte byder på.

Der er god grund til, at danskerne elsker at tilbringe tid på deres terrasse. Efter måneder indendørs kan det føles befriende at have muligheden for at komme ud og nyde haven og terrassen. Udelivet tilfører energi og livsglæde i høj grad. Når du for eksempel har tilbragt nogle timer med havearbejde og trænger til en velfortjent pause, kan du hente en kold drikkevare og nyde den på terrassen under en af vores åbne markiser. Dette er et af livets øjeblikke, hvor man kan standse op og nyde den indre fred og ro. Hvis du endda har selskab af din bedre halvdel, åbner det op for behagelige samtaler om familieliv og fremtidige planer. At opholde sig under en markise er en af de ting, der bidrager til livsglæden. Der er ingen tvivl om det.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.