Markisecenter

markilux-logo

Halvkassette markiser

Hvis du vælger en halvkassette-markise, så vælger du en markise, der er åben nedadtil, men resten er fuldstændig lukket. Dugen og armene er derfor beskyttet af den øverste kasse, hvilket betyder, at dugen er næsten lige så godt beskyttet som på en helkassette-markise. Fordelen ved en halvkassette er, at vægten som regel er mindre, og samtidig er der større fleksibilitet ved fastgørelse og placering af den. Nogle af disse modeller fylder også mindre.

Tilføj din værktøjstip tekst her

Vi vil rigtig gerne snakke med dig

Find os

Stenhusvej 52, 4300 Holbæk
Telefon:59 44 64 64
Email: gardin-nyt@gardin-nyt.dk
Man-fre 10:00 - 18:00, lør: 10:00 - 15:00, søn: lukket

Eller lad os kontakte dig

Få svar på dine spørgsmål?

Der er flere fordele ved at vælge halvkassettemarkiser, afhængigt af dine specifikke behov. Med en halvkassette markise får du beskyttelse fra oven. Dog fylder og vejer halvkassettemarkiser betydeligt mindre end de mere traditionelle helkassettemarkiser, som mange har brugt til at skærme af for solen på terrassen.

Vores erfarne og hjælpsomme medarbejdere er klar til at guide dig, så du får den helt rette markise. I over 60 år har vi assisteret med forskellige former for solafskærmning, og denne erfaring har ført os til vores nuværende position som Nordens førende franchise inden for dette område. Derfor har vi stået over for en bred vifte af udfordringer. Du er velkommen til at kontakte os med information om dit kommende projekt, og vores medarbejdere vil sikre, at du bliver hjulpet trygt i mål. På vores hjemmeside har vi samlet en række vejledninger, der viser, hvordan man måler op til de forskellige løsninger, som vi tilbyder hos Moogio. Her har vi også samlet andet indhold, der kan give inspiration til solafskærmning, som du kan drage nytte af derhjemme.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.