Markisecenter

Markilux Markise Mx-2

Markilux Mx-2 er en markise, der udstråler et innovativt og intelligent design. Den moderne helkassettemarkise, Mx-2, imponerer med sit stilrene og behagelige udtryk med afrundede former, hvor selv de mindste detaljer er nøje gennemtænkt. Når markisen er lukket, skaber den et unikt udseende, der giver indtryk af, at markisen er en sammenhængende enhed. Du kan tilpasse markisen, så den matcher dine individuelle designpræferencer, og den har også mulighed for at integrere LED-belysning. Som standard leveres Markilux Mx-2 med bionic tendon-bånd i armene, hvilket ud over at reducere støj også giver markisen en særlig robust karakter.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Enestående æstetik og funktionalitet

MX-2 markisen er det ultimative udtryk for flydende design og avanceret solbeskyttelsesteknologi, som kan integreres sømløst med arkitektoniske krav og terrassedesign. Med sit reducerede, organiske og harmoniske design giver Mx-2 indtryk af at være skabt af ét enkelt stykke og fascinerer både visuelt og funktionelt.

Elegant og minimalistisk

Markilux MX-2 markisen udstråler en enkel og sofistikeret æstetik. Når markisen er lukket, giver den et indtryk af at være ét sammenhængende stykke. Når den åbnes, afslører MX-2 sin fulde skønhed og imponerer med sin smukke udfoldelse. Den er udstyret med bionic tendon-bånd i armledene, der både er blide og stærke og tilføjer en ekstra dimension af kvalitet og holdbarhed til markisen.

Innovative komponenter

Bionic tendon - avancerede fiberled

MX-2 markisen leveres som standard med bionic tendon i armene, hvilket er et innovativt og højteknologisk produkt, der sikrer armene enestående stabilitet. Den avancerede armteknologi reducerer friktionen markant og giver en næsten lydløs bevægelse af armene. Bionic tendon er en fantastisk detalje, der forbedrer markisens holdbarhed og udseende, samtidig med at det sikrer en lang levetid.

 

Skab atmosfære med lys

MX-2 markisen tilbyder en fantastisk løsning, hvis du ønsker hyggelig belysning på din terrasse. Du har mulighed for at vælge mellem LED-spots eller en elegant LED-line placeret under kassetten, som skaber en stemningsfuld belysning, der strækker sig langt ud på aftenen. På den måde kan du skabe den rette atmosfære og nyde dine udendørs ophold selv efter solnedgang.

Tilpas farven efter dine ønsker

Du kan vælge mellem et stort udvalg af farver og mønstre til din Mx-2. Når det kommer til markisens stelfarve, kan du enten vælge mellem 7 standardfarver eller vælge en mere speciel RAL-farve, hvis det matcher dine designønsker bedre.

Markisen, til både jævne og friske vinde

Hvis du ønsker en markise, der kan bruges flere dage om året end mange andre, så er MX-2 markisen, ligesom vores andre Markilux-markiser, modstandsdygtig op til vindmodstandsklasse 2. Det betyder, at markisen kan klare vindhastigheder mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Fjernstyring og automatisk betjening

Giv din markise en moderne opgradering og sig farvel til den manuelle drejestang! Med fjernstyring kan du nemt og bekvemt forbedre komforten som markiseejer. Du kan betjene din markise ved hjælp af en fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du har også mulighed for at tilføje en sol- og vindsensor samt en rystesensor, der automatisk hjælper med at styre markisens bevægelser baseret på vejrforholdene.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.