Markisecenter

Markilux Markise MX-3

Markilux MX-3 er en moderne og fleksibel designmarkise, der passer perfekt til den danske byggestil og arkitektur med sine bløde og runde former samt lave højde på kun 12 cm. Denne markise kommer i mange forskellige farver og kan udstyres med LED-belysning enten som spotlys eller som en lyslinje. Du har mulighed for at matche dugens farve med indsatsen i forbommen eller omvendt, så du kan skabe præcis den stil, du ønsker. Mx-3 er en helkassettemarkise, hvilket betyder, at både dug og arme er fuldt beskyttet, når markisen er helt indrullet, mod regn, sne, sol og vind.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Elegante kurver og rene linjer

Markilux MX-3 imponerer med sine formede kurver, rene linjer og et fascinerende farvespektrum. Disse karakteristika er med til at gøre denne markise unik og særlig attraktiv for terrasse- og altanejere. Farveudvalget og de unikke tilpasningsmuligheder ved denne model får hjertet til at banke hurtigere. Når markisen er lukket, skaber kassetten et flot indtryk med sit unikke design. Når markisen køres ud og åbnes, afslører den sin tekniske overlegenhed og viser, hvorfor den er enestående.

12 cm lille, men 18 kvadratmeter stor

Nogle gange kan visse markiser virke alt for store, især når det kommer til helkassettemarkiser, hvor markisedugen skal være skjult i den lukkede position. Men med MX-3 er den fantastiske helkassette designet til kun at have en højde på 12 cm, selvom markisen kan have en imponerende bredde, der giver skygge på op til 6 meter. MX-3 har et unikt design, der giver dig en bred vifte af muligheder for at tilpasse markisen og kassetten, så den passer perfekt til din personlige stil. Du kan sætte dit helt eget præg på markisens udseende og skabe en stil, der er unik for dig.

Innovative komponenter

Styrke og design i særklasse med bionic tendon

Mx-3 er udstyret med den nyeste teknologi, bionic tendon, som standard i armene. Med bionic tendon får du armene fremstillet af et ekstremt holdbart materiale, hvor leddene er konstrueret med avancerede fibre. Dette sikrer ikke kun en imponerende styrke, men også en bøjning af armene med lav friktion og minimal støj. Bionic tendon forbedrer både markisens udseende og holdbarhed og imponerer med sin sikkerhed og lange levetid. Med denne avancerede teknologi er Mx-3 markisen en sand mester i både funktionalitet og design.

Atmosfærisk belysning

Giv din MX-3 markise en charmerende og stemningsfuld belysning ved at tilvælge integrerede LED-lys langs kassetten. Disse lys skaber en reserveret og diskret atmosfære i løbet af dagen og forvandler sig til en fortryllende og hyggelig glød om aftenen. Hvis du foretrækker LED-Spots, der kan drejes og dæmpes, kan du også vælge denne type belysning, som skaber en dejlig atmosfære på din terrasse efter solnedgang. Uanset hvilken belysning du vælger, er det med til at skabe en unik stemning, der passer perfekt til dit udendørs opholdsområde.

Et enestående udvalg af farver

Markilux MX-3 markisedugene findes i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Udover dette kan du vælge mellem 7 standard stelfarver, og hvis du ønsker det, kan du endda vælge en special RAL-farve. Men det, der virkelig gør Mx-3 markisen ekstraordinær, er muligheden for at vælge mellem 8 specielle arkitekturudgaver, der er skræddersyet til netop MX-3 modellen. Derudover er der også skabt en eksklusiv designserie specielt til denne model, som består af 10 elegante og eksklusive farvekombinationer til kassetten. Med MX-3 får du derfor adgang til et unikt designunivers, der taler for sig selv og giver dig mulighed for at skabe præcis den stil og æstetik, du ønsker.

Uanset placeringen, er MX-3 vindstabil

Selvom Mx-3 har slanke kurver, er den lige så vindstabil som vores andre terrassemarkiser. Den opfylder vindmodstandsklasse 2, hvilket betyder, at den kan modstå vindhastigheder mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet, når den er udkørt.

Gør det let og bekvemt for dig selv

For at sikre optimal komfort kan du nemt betjene markisen ved hjælp af en fjernbetjening, en app eller endda stemmestyring. Du har også mulighed for at tilslutte en sol- og vindsensor samt en rystesensor, der automatiserer markisens bevægelser baseret på vejret. Dette gør det nemt for dig at styre markisen og sikrer en problemfri brugeroplevelse.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.