Markisecenter

Markilux Markise 790

Markilux 790 er diskret sidemarkise monteret på væggen og fungerer som en vandret rullegardin. En sidemarkise som Mx-790 bruges ved at trække den ud fra væggen og fastgøre stolpen til en montering, der enten er placeret på en væg/mur, støbt som en søjle i jorden eller i en parasolfod, der kan flyttes efter behov. En sidepavillon/solsejl som denne er en praktisk løsning, da den nemt kan foldes ud og ind efter behov. Du undgår derfor at skulle pakke ud og samle en midlertidig læskærm eller opsætte træværk, der kræver vedligeholdelse.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Ideel sidebeskyttelse til terrassen eller altanen

Mx-790 er den ideelle løsning til at beskytte mod let vind og nysgerrige blikke. Den er permanent monteret på væggen og giver derfor en diskret beskyttelse. Sidemarkisen kan trækkes ud op til 4,5 meter, hvilket gør den velegnet til at dække et stort område. Når den trækkes ud, skaber den læ mod vind og nysgerrige blikke i den retning, hvor den er monteret og udtrukket. Højden på Mx-790 kan variere op til 2,5 meter, afhængigt af dens længde.

Skab mere privatliv

Der er få udendørs siddepladser, der er beskyttet mod sol, vind og nysgerrige blikke fra alle retninger. Derfor forvandler denne slanke Markilux sidemarkise simpelthen din altan eller terrasse til et mere behageligt sted. Mx-790 kan trækkes ud i én jævn bevægelse og er altid ved din side, når du har brug for den og ønsker at nyde dens fordele.

Mulighed for skrående overkant

MX-790 kan udstyres med en skrå overkant. Dette kan være en ideel løsning, hvis du allerede har en markise med en god hældning. En skrå overkant kan også vælges, hvis du blot synes, at det giver en mere æstetisk tiltalende og veludformet udseende.

Et enestående udvalg af farver

Dugene til MX-790 fås i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Du kan vælge mellem 7 standard stelfarver, men du har også altid mulighed for at vælge præcis den RAL-farve, du ønsker, mod et mindre tillæg. Blandt de 7 standard stelfarver er den selvrensende antracitlakering – en bestseller, der fremhæver markisens elegante udseende.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.