Markisecenter

Markilux Markise Syncra

Det ideelle markisesystem, hvor der ikke er plads til andre større fritstående markiseløsninger, er Syncra. Syncra er en stilfuld måde at beskytte mod sol og vådt vejr på store områder, selv når pladsen på jorden er begrænset. Det er den perfekte løsning, især for kommercielle virksomheder, hoteller, restauranter eller fredede bygninger. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få en markise.

Med Syncra kan man montere en eller to markiser på Syncras stolper på en enkel og elegant måde. De kan fritstå i haven eller placeres op ad en mur med en enkelt markise. Der er flere muligheder for montering, hvor kabler og elektriske komponenter er fuldstændigt skjulte i søjlerne og lakeret i samme farve som markisernes ramme. Maksimal bredde: 700 cm, maksimal udfald: 2×400 cm (Pergola 600 cm).

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Fritstående markise med to ben

Dette er et fritstående aluminiumsrammesystem, der bruges til at montere Markilux markiser på begge sider eller blot på den ene side. Dette markisesystem står bogstaveligt talt på egne ben: To runde eller firkantede stolper/ben og en solid tværbjælke sikrer en yderst pålidelig stabilitet for denne markise. De monterede markiser kan nemt og enkelt betjenes uafhængigt af hinanden.

60 kvadratmeter med skygge

Få generøs skygge præcis, hvor du har brug for det. Dette er beskrivelsen af Markilux Syncra – og det er en beskrivelse, den lever op til. Som en enkelt enhed kan Syncra give skygge på op til 60 kvadratmeter; og med flere Syncra-systemer koblet sammen kan selv større områder nemt dækkes. Afhængigt af dine behov kan du montere en eller to foldearmsmarkiser eller Markilux Pergola på Syncra.

Fix eller Flex

Markisesystemet kan enten fastgøres til jorden (Fast) eller installeres ved hjælp af ballastkasser (Fleksibel). Uanset hvilken variant du vælger, kan du altid stole på Markilux Syncra.

Stort udvalg af farver

Valget af din dug til din Syncra afhænger af den markisemodel, du vælger. Uanset dit valg vil der være mere end hundrede farver og mønstre at vælge imellem til dine Markilux Syncra markiser. Derudover kan du vælge mellem 7 forskellige stelfarver til din Syncra-konstruktion. Du kan vælge at matche stelfarven på din Syncra med stelfarverne på dine markiser eller gå i en helt anden retning med farven på din Syncra.

Føl dig tryg, selv når det blæser

Syncra er baseret på en robust konstruktion, der sikrer, at dette markisesystem kan bruges selv i kraftig vind. Syncra er vurderet til at kunne modstå kraftige vinde op til vindmodstandsklasse 5. Dette betyder, at du trygt og sikkert kan opholde dig under din Syncra selv i vindhastigheder på 8-10,7 meter i sekundet.

Hvis 60 kvadratmeter skygge ikke er nok

I så fald er Syncra den ideelle løsning. Markilux Syncra kan kobles sammen, hvilket betyder, at flere systemer kan monteres i forlængelse af hinanden.

Forøget komfort gennem automatisering og fjernbetjening

For ekstra komfort kan du nemt styre markisen ved hjælp af fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilføje en sol- og vindføler eller en rystesensor, der automatiserer markisen for at undgå skader.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.