Markisecenter

Markilux Pergola Classic

Markilux Pergola Classic er en af de bedste løsninger, når det handler om beskyttelse mod sol og regn. Pergola-markisen er ideel til dem, der ønsker en markise med stor udfoldelse og elegant design. Det særlige ved denne markise er, at den ikke har de velkendte knækarme, men i stedet har sidestyreskinner og stolper i begge sider, som fastgøres i jorden. Takket være disse stolper er markisen mere vindstabil og kan tåle mere vand end en traditionel markise, især hvis den har en korrekt hældning.

En Pergola-markise giver enestående beskyttelse mod sol og regn til store områder. Dens yndefulde markisesystem kombinerer avanceret teknologi med en tiltalende design, der vil glæde enhver ejer, når den først står på terrassen.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Uanset om solen skinner eller det regner

Pergola-markisesystemet er designet med to slanke stolper og sidestyreskinner, der giver en generøs skygge på terrassen. Stolperne tilføjer en fantastisk robusthed til markisen, hvilket tillader en udfoldelse på op til 6 meter og giver skygge på et område på op til 30 kvadratmeter. Stolperne, der fastgøres foran markisen, kan også være sænkbare efter ønske. Dette giver mulighed for at justere højden af stolperne enten manuelt eller motoriseret, hvilket gør det nemt at tilpasse markisens hældning i forhold til solen og vandafledning.

Optimal beskyttelse – både for dig og markisen

Med en Markilux Pergola Classic får du alle muligheder for at gøre dit yndlingsudendørssted til noget helt unikt. Med Pergola Classic får du samtidig et bredt udvalg af belysningsmuligheder, forskellige stolpeformer og muligheden for et rullegardin i forbommen. Uanset hvor kraftigt solen skinner, eller om der blæser en kraftig vind, er Pergola det oplagte valg af markise.

Markisens dug trækkes helt ind i kassetten og nyder derfor optimal beskyttelse, når den ikke er i brug. Hvis der er noget, der kan virke mere imponerende end markisens udseende, er det måden, hvorpå Markilux Pergola Classic fungerer elegant og fejlfrit.

Innovative komponenter

Robuste sidestyringer og spændt dug med Tracfix

Tracfix sikrer en stram og glidende passage gennem sidestyreskinnerne. Systemet giver dugen et mere ensartet udseende og forbedrer vindstabiliteten, da dugen kører inde i sidestyreskinnerne på samme måde som et lynlås-system, hvilket eliminerer lufthuller mellem skinnen og dugen.

Skab værdi i mørket

For yderligere komfort til de sene aftentimer, da kan du til din Pergola Classic vælge mellem en lækker hyggelig LED-Line eller de velkendte LED-Spots, som spreder hygge og stemning for alle, der samles under markisen om aften.

Støjreduceret motor

Pergola kan udstyres med en højteknologisk og lydsvag motor, hvor motorens støj er betydeligt reduceret under markisens åbning og lukning.

Mulighed for shadeplus

Markilux Pergola Classic kan udstyres med det unikke Shadeplus-system. Dette giver dig mulighed for at have en integreret markisedug i forbommen, som kan rulles lodret ned. Denne funktion beskytter mod en lavtstående sol samt nysgerrige blikke.

Mange farvemuligheder at vælge imellem

Når det kommer til din Markilux Pergola Classic, kan du vælge mellem et stort udvalg af farver og mønstre til dugen. Der er flere hundrede forskellige muligheder at vælge imellem. Som standard kan du vælge mellem 7 forskellige stelfarver. Derudover har du mulighed for at vælge præcis den specielle RAL-farve, du ønsker til stellet, så du kan få designet din Pergola Classic præcis efter dine ønsker.

Modstandsdygtig over for kraftig vind

En Pergola Classic er af gode grunde mere robust og vindstabil end en traditionel markise. Dette skyldes den solide konstruktion, der er bygget op omkring sidestyreskinner, der strækker sig fra kassetten og ud til stolperne. Konstruktionen er fri for knækarme og i stedet bygget op omkring stolperne i enden, der er solidt forankret i jorden. Pergolaen kan derfor modstå vinde op til vindmodstandsklasse 3, hvilket svarer til kraftig vind med hastigheder mellem 10,5 og 13,4 meter i sekundet.

Solafskærmning til store områder

Markilux Pergola Classic er designet til at dække områder på op til 30 kvadratmeter. Markisen er derfor ideel til at skabe skygge og beskyttelse mod regn på større områder. Har du brug for afskærmning til endnu større områder? Intet problem! Pergola-markiser kan kobles sammen, så du kan få installeret 2 eller flere markiser efter hinanden. Dette er ikke kun meget funktionelt, men også elegant og unikt at se på.

Nyd komforten med fjernstyring og automatisering

For at opnå optimal komfort kan du nemt og afslappende styre din Pergola via fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilslutte en sol- og vindsensor, der automatiserer markisens bevægelser og hjælper den med at undgå skader under dårligt vejr. På den måde kan du nyde din Pergola uden bekymringer og med fuld bekvemmelighed.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.