Markisecenter

Markilux Pergola Compact

Pergola Compact forener den klassiske pergolas yndefulde form med moderne produktdesign og sofistikeret teknologi. Det kompakte og pladsbesparende markisesystem, der er monteret på slanke stolper og har sidestyr, sikrer altid en optimal spænding på stoffet. Det er ideelt til mindre terrasser. Markilux Pergola Compact indbyder til ophold og afslapning og fungerer som en attraktiv og funktionel solafskærmning. Uanset hvor du befinder dig, er denne løsning tilgængelig for alle.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Lille, men en succes

Den utroligt stabile og vejrresistente markise imponerer med sin elegante form og er perfekt som sol- og vejrbeskyttelse på små terrasser eller altaner. Det pladsbesparende markisesystem i Markilux Pergola Compact er en fuldstændig succes: Markisedugen er helt beskyttet af den kantede og kompakte helkassette, og markisens sidestyring sikrer optimal spænding på dugen, selv i blæsende vejr. Med denne elektriske markisemodel er der intet til hinder for hyggelige timer udendørs. 

Det lille perfekte match

Kassetten har kun en beskeden størrelse på 12,5 x 12,5 cm, hvilket gør den meget kompakt. Når den er udrullet til sine maksimale mål, kan den dække en bredde på 4,5 meter og en dybde på 4 meter, hvilket giver en samlet dækningsareal på 18 kvm. Uden lige en meget medgørlig markise, som giver et væld af muligheder for design på små terrasser og altaner. 

Innovative komponenter

Forbedret udseende og vindstabilitet

Tracfix sikrer en stram og jævn dug, der glider let og forsigtigt gennem styreskinne. Dette system giver et mere ensartet udseende af dugen og forbedrer vindstabiliteten, da dugen kører inde i styrestyret på samme måde som et lynlåssystem og derfor ikke efterlader nogen åbninger mellem skinne og dug.

Belysning til de sene aftentimer

For at tilføje ekstra hygge i de sene aftentimer har du mulighed for at vælge mellem to forskellige belysningsmuligheder til din Pergola Compact. Du kan vælge en behagelig og hyggelig LED-Line, der skaber en blid og indbydende belysning. Alternativt kan du vælge de velkendte LED-Spots, der spreder en stemningsfuld atmosfære og skaber hygge for alle, der samles under markisen om aftenen.

Bloker solen og nysgerrige blikke på et øjeblik

Markilux Pergola Compact kan udstyres med den unikke Shadeplus-funktion. Dette betyder, at der integreres en markisedug i frontprofilen, som kan rulles ned lodret. Shadeplus giver dig mulighed for at beskytte dig mod lavtstående solstråler og nysgerrige blikke.

Et hav af farver

Til din Markilux Pergola Compact kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver og mønstre til markisedugen. Der er flere hundrede forskellige muligheder at vælge imellem. Som standard tilbydes 7 forskellige stelfarver. Udover dette har du også mulighed for at vælge en specifik RAL-farve til stellet, så du kan tilpasse designet af din pergola præcis efter dine ønsker.

Kompakt pergola med imponerende konstruktion

Selvom det er en lille markise, så er den kraftigere og mere vindstabil end en traditionel markise. Dette skyldes den fulde konstruktion, som er baseret på sidestyreskinner, der strækker sig fra kassetten og ud til stolperne. I modsætning til traditionelle markiser har den ikke knækarme, men i stedet er konstruktionen opbygget på stolperne i enden, som er solidt fastgjort til jorden. Pergolaen er derfor i stand til at modstå vindbelastninger op til vindmodstandsklasse 3, hvilket svarer til kraftige vinde mellem 10,5 og 13,4 meter i sekundet.

Nyd komforten med støjreduceret motor og automatisering

For at sikre optimal komfort kan du nemt og bekvemt styre din Pergola Compact ved hjælp af fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du har også mulighed for at tilslutte en sol- og vindføler, der automatiserer markisens bevægelser og hjælper med at undgå skader under dårligt vejr.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.