Markisecenter

Markilux Markise 5010

Terrassemarkisen Markilux 5010 er udstyret med robuste arme, der sikrer en perfekt strakt markisedug. Det er en elegant markise med en stilfuld helkassette, der beskytter mod vejr og vind. Markisen har en indbygget tagrende, der fører regnvand væk fra siderne. Desuden kan markisen udstyres med terrassevarmere i samme farve som stellet for maksimal komfort til dig og dine gæster på sene sommeraftener.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

En smuk og solid markise i en elegant kasette

MX-5010 er en stor helkassette-markise, men i et lækkert slankt design. Med en bredde på op til 7 meter og en udfaldslængde på 4 meter er denne model ekstremt robust og velegnet til at give skygge over større terrasser og altaner. På trods af sin imponerende størrelse forstyrrer denne elegante kassette ikke udtrykket af din facade. Dette skyldes den innovative og komplekse konstruktion, som Markilux har implementeret i deres helkassettemarkiser.

28 kvadrat meter gemt i en lille kassette på kun 15,1 cm

Ofte kan kassetten tage en betydelig mængde plads – især ved helkassettemarkiser, hvor markisen skal være helt skjult og beskyttet i lukket position. Mx-5010 er dog smart designet, så dens kassette kun fylder 15,1 cm i højden, uanset om den har en Shadeplus-funktion eller ej.

Innovative komponenter

Kvalitet igennem hele konstruktionen

MX-5010 er en markise af særlig høj kvalitet, hvor der er taget hensyn til hver enkelt komponents betydning for markisens samlede helhed. Foldearmene er udstyret med dobbelte rustfri stålkæder, der sikrer en stærk struktur i armene. Hele konstruktionen, herunder arme og front, er fremstillet af aluminium.

Ekstraordinær styrke i et elegant design - bionic tendon

Hvis du ønsker at tage din MX-5010 til et højere niveau, kan du vælge at få armene med “bionic tendon”. Dette indebærer udskiftning af leddene i armene fra stålkæder til et ekstremt holdbart materiale lavet af avancerede fibre, der giver minimal friktion og er helt lydløse. Bionic tendon er en unik detalje, der forbedrer både holdbarheden og udseendet. Ved at vælge din markise med bionic tendon får du desuden en garanti på tyve år for armene i stedet for de almindelige fem år.

Støjdæmpende motor

Denne model kan erhverves med en særlig støjdæmpende motor, hvor lydniveauet er betydeligt reduceret, når markisen bevæger sig ind og ud.

Effektiv afskærmning mod lavthængende sol og nysgerrige blikke

Med Mx-5010 har du mulighed for at tilføje Shadeplus. Shadeplus giver en lodret beskyttelse mod den lavthængende sol på himlen og integreres smukt i frontprofilen. Dette sikrer effektiv afskærmning mod solens stråler og beskyttelse mod nysgerrige blikke.

Et omfattende og eksklusivt udvalg af farver

MX-5010 tilbyder dugene i flere hundrede forskellige farver og mønstre. Der er også mulighed for at vælge mellem 7 standard stelfarver. Hvis du ønsker det, kan du endda vælge præcis den RAL-farve, du ønsker til stellet.

Stabil og stærk - selv i jævn og frisk vind

En kraftig markise, der holder stand i det danske vejr. Ligesom vores andre markiser fra Markilux, er Mx-5010 funktionel i vindstyrker op til vindmodstandsklasse 2. Dette betyder, at markisen i udkørt position kan håndtere vindhastigheder på mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Monter to, tre eller flere markiser

Nyere huse har ofte store terrasser og vinduespartier. Herfor er der også i højere grad brug for en moderne og funktionel solafskærmning. Mx-5010 er en af de særlige markiser, hvor man kan sammenkoble flere af modellerne efter hinanden, hvis der er brug for større solafskærmning end, hvad blot én kan tilbyde.

Øget komfort gennem automatisering og fjernbetjening

For ekstra bekvemmelighed kan du nemt styre markisen med en fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du har også mulighed for at tilføje en sol- og vindsensor eller en rystesensor, der automatisk styrer markisen for at undgå skader.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.