Markisecenter

Markilux Markise 990

Markilux 990 er den perfekte løsning til at skygge terrassen eller altanen. Med sin lille og kompakte størrelse er den ideel til væg- eller loftmontering. Takket være den U-formede forbom, der skjuler mekanikken og dugen, når den er indkørt, er markisens størrelse og vægt holdt på et minimum. 

Markilux 990 kommer med et bredt udvalg af valgmuligheder. Du kan vælge mellem en kædetræk eller opgradere til Bionic-snor, og der er mange forskellige dugmuligheder samt intelligent specialudstyr. Bemærk, at solen ikke er inkluderet med denne model. Markisen er også velegnet til montering på spærbeslag.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

En imponerende markise pakket ind i en kompakt størrelse

MX-990 er en stor helkassette-markise, der med sin imponerede maksimale bredde på fem meter og et udfald på tre meter,  passer perfekt til de fleste terrasser og altaner.
På samme tid sikrer dens innovative kassette, at den ikke forstyrrer udtrykket på din facade. Hemmeligheden ligger i dens unikke konstruktion, der satte en ny standard for moderne komplette kassettemarkiser, da den blev introduceret på markedet.

Kompakt på kun 12,5 cm men med en størrelse på 15 kvadratmeter

Ofte fylder markisekassetten meget, især når det gælder helt lukkede kassettemarkiser, hvor markisen skal være fuldstændig skjult væk i lukket position. Men det er ikke tilfældet med MX-990. Takket være det geniale design med traditionelle foldearme og en buet front fylder MX-990-kassetten kun 12,5 cm i højden. På trods af dette kan markisen dække op til 15 kvadratmeter.

Innovative komponenter

Kvalitet i hver eneste detalje

MX-990 er en markise af høj kvalitet, hvor hver eneste komponent spiller en rolle. Hele konstruktionen, herunder foldearme og front, er fremstillet af aluminium. Foldearmene er desuden udstyret med en kraftig fjeder, der er forbundet med ikke blot én, men to rustfri stålkæder.

Perfekt styrke og elegant design med bionic tendon

For at løfte din MX-990 til et højere niveau kan du også bestille den med valgfri “bionic tendon”. Stålkæderne i armleddene erstattes af et ekstremt holdbart kompositmateriale. Denne detalje forbedrer både udseendet og holdbarheden. Markiser med bionic tendon får også en garanti på armene i tyve år i stedet for de sædvanlige fem år.

Et enestående udvalg af farver

Dugene til MX-990 kommer i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Du kan vælge mellem 7 standard stelfarver, men du har også altid mulighed for at vælge præcis den RAL-farve, du ønsker, mod et mindre tillæg. Blandt de 7 standard stelfarver er den selvrensende antracitlakering, som er en bestseller og med til at understrege markisens elegante udseende.

Stabil og robust, uanset placeringen

Selvom MX-990 har slanke dimensioner og en kompakt kassette, er den lige så modstandsdygtig over for vind som vores andre terrassemarkiser. Præcis som vores øvrige markiser opfylder MX-990 vindmodstandsklasse 2. Dette betyder, at den i udfoldet position kan håndtere vindhastigheder mellem 7,5 og 10,4 meter pr. sekund.

Monter to eller flere på rummelige terrasser

Moderne huse har ofte rummelige terrasser og vinduespartier. Derfor er der også behov for moderne og funktionel solafskærmning, der strækker sig langs hele væggen. Ved at montere flere markiser ved siden af hinanden får du en elegant og skræddersyet solafskærmning, der passer perfekt til din terrasse.

Mere komfort med automatisering og fjernbetjening

For at opnå ekstra komfort kan du nemt betjene markisen med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du har også mulighed for at tilslutte en sol- og vindsensor eller en rystesensor, hvilket automatisk styrer markisen og beskytter den mod skader.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.