Markisecenter

Markilux Screenmarkise 620/625

Markilux 620/625 er en elegant og kompakt screenmarkise, der er ekstremt stabil, selv når det blæser, takket være det intelligente trackfix-sidestyresystem. Screenstoffet på 620/625 glider helt ind i sidestyret, hvilket eliminerer eventuelle lysgennemtrængende sprækker. Stoffet er låst fast inde i sidestyret, hvilket sikrer præcis styring og positionering ved hjælp af trackfix-systemet i siden.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Størrelse

Markilux 620/625 er velegnet til vinduesområder med et areal på op til henholdsvis 12 og 22 kvadratmeter. Forskellen består i, at 625-modellen har en lidt mere kompakt design, hvilket gør det muligt for denne model at håndtere større skærmduge. Disse screenmarkiser er derfor ideelle til hver deres størrelse af vinduesområder. Designmæssigt er Markilux 620/625 en fryd for øjet og passer perfekt ind i den skandinaviske designstil med deres enkelhed og rene linjer i kassetten.

Funktionalitet

En screenmarkise fungerer som en effektiv udvendig rullegardin, der bidrager til at reducere solens blænding, bevare varmen om vinteren og skabe en kølende effekt om sommeren. Derfor er screenmarkiser ideelle til at skabe den optimale indendørs atmosfære, uanset vejret.

Bredt farveudvalg

Til din Markilux 620/625 kan du vælge imellem et omfattende udvalg af smukke farver og forskellige grader af gennemsigtighed til din screendug. Du kan også vælge mellem 7 forskellige stelfarver, der passer til dine præferencer og omgivelser.

Modstandsdygtig i stærk vind

Markilux 620/625 er den mest vindstabile screen på markedet og kan modstå vindbelastninger op til klasse 3. Den er derfor velegnet til at klare kraftige vindhastigheder mellem 10,8 og 13,8 meter pr. sekund.

Nem og komfortabel betjening

Markilux 620/625 leveres som standard med motorstyring, hvilket giver dig mulighed for nemt og enkelt at betjene din screenmarkise ved hjælp af en enkelt fjernbetjening til at hæve og sænke den.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.