Markisecenter

Markilux Screen Lodretmarkise 776/876

Markilux 776/876 er en unik type af screenmarkise, da den kan laves i ekstremt store størrelser. Denne screen er udstyret med et specielt spændingssystem, der sikrer, at stoffet altid holdes stramt, uanset hvor stor screenen er. Markilux 776/876 fås også med tracfix-systemet, hvilket betyder, at markisen er ekstra stabil, selv under udfordrende vejrforhold som kraftig vind. Screenen udgør den ideelle form for solbeskyttelse, samtidig med at den beskytter dit privatliv.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Beregnet til større vinduespartier

Markilux 776/876 er en stor screen, der kan anvendes på vinduesområder op til 24 kvadratmeter. Dette opnås gennem dens smarte spændingssystem og holdbare opbygning. Screenen er derfor særligt velegnet til større vinduespartier.

Fantastisk beskyttelse mod varme og sol

Denne vertikale kassettescreen er en førende model, når det handler om at skærme af mod solens stråler, varme og nysgerrige blikke. Kassetten fås som både model 776 (firkantet kassette) og model 876 (rund kassette), hvilket gør, at screenmarkisen passer ind i ethvert hjem med hensyn til design.

Nem betjening

Markilux 776/876 leveres som standard med motoriseret styring, hvilket gør det let og simpelt for dig at regulere din screenmarkise ved blot at bruge en fjernbetjening til at hæve og sænke den.

Bredt udvalg af smukke farver

Til din screenmarkise kan du vælge imellem et omfattende udvalg af smukke farver og gennemsigtighedsniveauer til din screendug. Derudover kan du vælge mellem 7 forskellige stelfarver, der matcher dine præferencer og omgivelser.

Står imod blæsende vejr

Markilux 776/876 er en ekstremt vindstabil og robust screenmarkise, der kan modstå vindbelastninger op til klasse 2 og 3 (afhængigt af størrelsen). Dette gør den i stand til at håndtere vindhastigheder mellem 8 og 13,8 meter pr. sekund.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.