Markisecenter

Markilux Tagmarkise 879/779

Markilux 879 / 779 er en underglasmarkise, der forener form og funktion i perfekt harmoni og skaber skygge til større områder. På glasoverdækkede terrasser er der behov for solbeskyttelse om sommeren, og Markilux 879 / 779 leverer denne beskyttelse på en optimal måde med sin skygge og atmosfære. Markisen er ekstremt lydsvag, da den monteres under glasset, og den er derfor godt beskyttet mod snavs, fugt og vindstød.

FINANSIERING: Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder. Læs mere

Den perfekte løsning

De unikke tagmarkiser 879 / 779 fra Markilux har meget at byde på og er ideelle til både indendørs- og udendørsarealler. Deres gasstrykfjedre sikrer, at markisedugen altid sidder korrekt og stramt spændt. Det smarte spændesystem og deres robuste design gør det muligt at give skygge til områder på henholdsvis op til 24 og 27 kvadratmeter. Den eneste forskel mellem Markilux 879 og 779 er kassettens form, hvor 879 har en rund kassette, mens 779 har en firkantet. Som standard leveres de med en motor, men de kan også fås med en manuel drejestang.

Shadeplus

Shadeplus er et rullegardin i forbommen, der ikke kun passer godt sammen med designet af underglasmarkisen, men også tjener en praktisk funktion. Shadeplus beskytter mod den skarpe, lavtsiddende sol på himlen og holder nysgerrige blikke udefra på afstand. Det er den ideelle tilføjelse til Markilux 879 / 779 og fuldender udseendet med sin helhed. Shadeplus kan nemt og bekvemt betjenes med en manuel drejestang.

Mulighed for Trackfix

I Markilux 879 / 779 er det muligt at vælge at integrere det avancerede trackfix-system, som sikrer, at der ikke er noget mellemrum mellem markisedugen og sidestyrskinnerne. Dette resulterer i øget vindstabilitet og en mere æstetisk helhedsoplevelse.

Skab stemning med belysning

Markilux 879 / 779 giver dig flere valgmuligheder for at skabe præcis den belysning, du ønsker i dit udendørsområde. Lys op på dit foretrukne sted og nyd aftenen i en behagelig og stemningsfuld atmosfære. LED-spotlysene kan drejes og dæmpes efter dit ønske for den ønskede stemning. Derudover kan du også vælge at montere en LED-line enten i kassetten eller i sidestyrskinnerne.

Skræddersy farvevalget til dit behov

Markilux 879 / 779 tilbyder et bredt udvalg af farver og mønstre, så du kan finde præcis den, der passer til din smag. Der er 7 standard stelfarver at vælge imellem, som passer perfekt til din ønskede stil. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at vælge en special-RAL-farve til stellet.

Står stærk i blæsende vejr

Markilux 879 / 779 er en førsteklasses undertagsmarkise, der er konstrueret til at modstå vind i klasse 2-3, afhængigt af dens størrelse. Dette betyder, at tagmarkisen i fuldt udfoldet tilstand kan modstå vindhastigheder på mellem 8 og 13,8 meter pr. sekund.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.