Markisecenter

markilux-logo

Helkassette markiser

Hvis du vælger en helkassette markise, får du en markise, hvor stoffet er tæt forseglet, når markisen er rullet sammen. Dette giver den optimale beskyttelse af stoffet og sikrer, at markisestoffet holder i mange år. Vi tilbyder forskellige modeller af kassettemarkiser fra Markilux.

Se vore udvalg af helkassette markiser

Tilføj din værktøjstip tekst her

Vi vil rigtig gerne snakke med dig

Find os

Stenhusvej 52, 4300 Holbæk
Telefon:59 44 64 64
Email: gardin-nyt@gardin-nyt.dk
Man-fre 10:00 - 18:00, lør: 10:00 - 15:00, søn: lukket

Eller lad os kontakte dig

Få svar på dine spørgsmål?

Hos Gardin-nyt er vi specialister inden for udendørs afskærmning, og gennem vores lange historie har vi assisteret utallige private boliger, restauranter, caféer, hoteller og andre virksomheder med løsninger, der skaber attraktive udendørs områder.

Vi lægger altid vægt på den individuelle kundes behov, da en markise skal passe perfekt ind i det område, hvor den monteres. Dette betyder også, at du får en skræddersyet løsning, der matcher netop dine ønsker og behov. Med vores mange års erfaring i branchen har vi den nødvendige ekspertise til at hjælpe vores kunder med at finde den ideelle udendørs solafskærmningsløsning. Vi har stødt på en bred vifte af udfordringer i løbet af vores tid i branchen, og hvis vi ikke allerede har stødt på en specifik situation, har vi uden tvivl hørt om eller læst om den.

Det er enkelt at udskifte markisdugen, hvis den bliver slidt over årene. Vi tilbyder et væld af attraktive designs, og vi er også mere end villige til at producere specialdesignede duge efter dine ønsker. Dette er særligt relevant for vores erhvervskunder og caféer, der skifter ejerskab og dermed stil.

Mulighederne er omfattende. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den løsning, der imødekommer dine behov og ønsker.

Ved at vælge en fuld lukket kassettemarkise får du en markise, hvor stoffet er omhyggeligt forseglet, når markisen er rullet sammen. Dette giver en omfattende beskyttelse af stoffet, som ellers udsættes for en barsk behandling.

Det er netop stoffet, der skærmer dig mod vind, sol og regn. Derfor er materialet, som stoffet er fremstillet af, skabt til netop disse opgaver. Det sikrer, at du holdes tør og varm under de regnfulde og blæsende vintermåneder og beskytter dig mod solens intense stråler på de smukke sommerdage, hvor lysten til udendørs kvalitetstid virkelig kalder.

Med en kvalitetsfuld helkassettemarkise får du en effektiv og langtidsholdbar løsning, som du let kan bygge videre på. På adskillige af vores modeller kan der tilsluttes LED-belysning, der sikrer, at du kan nyde terrassen længere ud på aftenen, samtidig med at lyset skaber en stemningsfuld atmosfære.

Hos Gardin-nyt er vores mål at sikre, at du får en løsning, som vil bringe glæde i mange år frem. Dette kræver en høj standard af kvalitet og valgmuligheder, og begge disse elementer tilbyder vi, når du investerer i helkassettemarkiser fra Gardin-nyt. Vi skræddersyr din markise, så den passer til dine individuelle ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og få yderligere oplysninger om vores produkter.

Bestil Markisebusen

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig om dit Markisevalg og giver et tilbud. Vedhæft gerne billeder af din terasse. Og send os en besked.